Bukan senang untuk mencari fabric felt 100% wool tau? tetapi internet kan ada...hehe. Macam-macam website dekat luar negara yang menjual produk felt ini di melalui internet terutamanya di US dan Australia. Anda juga kena lihat website manakah yang menjual secara internasional, kalau mereka hanya membuat penghantaran di sekitar US sahaja tak boleh la kita beli. So, kena cari yang betul-betul ada membuat penghantaran ke Malaysia. Orang luar negara kedai sebelah rumah pun ada jual fabrik felt, di Malaysia susah sikit nak jumpa, kalau ada pun mungkin fabric campuran atau fabrik kitaran semula dan sesuai untuk membuat kraf sahaja seperti pin, bookmark dan lain-lain lagi. Sesiapa yang berminat hendak membeli secara online di luar negara boleh melayari website stores.americancraftandfelt.com dan Felt-o-rama




1 comments:

kalau kat malaysia, nak beli kat mane kain2 jenis ni?

Post a Comment